Qui som?

Pocions de Lluna Nova neix l’any 2014 a Andorra de la passió per la naturalesa, les seves plantes i les seves propietats.
El cultiu de l’horta i la gran varietat de plantes silvestres ens va empènyer a aprofitar totes les seves propietats i comencem a elaborar productes per a la família i els amics.

Després de veure l’èxit que va causar en el nostre entorn decidim anar més enllà i habilitem un laboratori professional adjunt a la nostra casa per a portar més lluny aquesta aventura. Això sí, sense abandonar la nostra raó de ser: confeccionar productes naturals i artesanals.

Tractem de promoure les activitats rurals en un context contemporani, sent conscients que el planeta requereix mètodes sostenibles que estiguin en equilibri amb la naturalesa.
Combinem el coneixement ancestral amb els mètodes que existeixen actualment amb la intenció de garantir una visió holística dels mètodes de cultiu, així com de la preparació i de la utilització del producte per al benestar físic, mental i espiritual.

Per què Pocions de Lluna Nova?

Buscàvem un nom que representés els nostres productes i la filosofia que seguim per a elaborar-los. Pocions de Lluna Nova ens recorda els mètodes antics de bruixeria i ens fa pensar en les fórmules secretes i la màgia i, sobretot, en el poder que posseeixen.

La lluna té molts poders però quan és lluna nova encara té més. La lluna és un element místic i femení que influencia tots els cicles naturals. Nosaltres tenim en compte els estats de la lluna per a elaborar les nostres “pocions” i així potenciar les seves virtuts, també per a fer les tasques de cultiu.

Els productes Pocions de lluna nova formen part dels PRODUCTES AGRICOLES I ARTESANS D’ANDORRA, marca promoguda per el departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

Montse Capdevila

Troba els nostres productes a

Establiments Garrallà

Establiments Garrallà

Av. de Sant Antoni 6 – Planta Baixa
Casa Nova Rullan
AD400 La Massana – Principat d’Andorra
Tel: +376 – 835 049

Oficina de Turisme de La Massana

Oficina de Turisme de La Massana

Plaça de les Fontetes
AD400 La Massana
Principat d’Andorra
Tel: +376 – 835 693

Oficina de Turisme de Sant Julià

Oficina de Turisme de Sant Julià

Plaça Laurèdia
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Tel: +376 – 744 045

La saboneria

La Saboneria

Avda Coprincep De Gaulle, 7 local 2
AD700 Escaldes-Engordany
Principat d’Andorra
Tel: +376 – 663 679

Despeses d'enviament a Andorra GRATUÏTES per compres superiors a 20€ Descartar