Els procediments que utilitzem

CULTIU

Recollim les plantes silvestres en el moment adequat, respectant sempre la naturalesa: tallem la part de la planta que necessitem (flor i fulla) i només podem un 50-60% de la població de plantes d’un lloc determinat.

El nostre cultiu és de lavanda, farigola, calèndula, menta, camamilla, romaní, melissa… i totes les nostres plantes estan lliures de pesticides i fertilitzants químics.

ASSECAT

La majoria de les plantes que utilitzem cal assecar-les abans de processar-les. Algunes d’elles les collim directament en branques i les pengem, lligades amb un cordill, al nostre celler el temps que sigui necessari.

Col·loquem les fulles i les flors en superfícies preparades amb paper o amb tela metàl·lica per a deixar passar l’aire i les deixem el temps necessari en la foscor.

OLEAT

Els oleats s’elaboren macerant una planta determinada en oli (d’oliva, d’ametlla dolça…). Seguim la tradició mediterrània i macerem les plantes a sol i serena, exposant-les a la calor del dia i a la humitat de la nit.

TINTURA

La tintura l’elaborem macerant la planta en alcohol i col·locant-la en una ampolla de vidre fosc per a protegir-la de la llum.

DESTIL·LAT

La destil·lació la realitzem utilitzant un alambí de coure per a recollir l’oli essencial i l’hidrolat de plantes com la lavanda, el romaní o la camamilla.

LES FÓRMULES

Per a elaborar els nostres productes recuperem antigues receptes de cremes que s’utilitzaven a Andorra i en altres països i les adaptem a l’actualitat, aprofitant els avantatges que tenim avui dia per a accedir a productes llunyans. Un exemple d’això és la mantega de karité, originària de l’oest d’Àfrica, que la utilitzem per a substituir el greix animal.
Continuem investigant cada dia per a preparar noves fórmules sense abandonar els nostres principis de respecte al medi ambient i promovent sempre el producte natural i de proximitat.

Despeses d'enviament a Andorra GRATUÏTES per compres superiors a 20€ Descartar