Els procediments que utilitzem

CULTIU

les plantes silvestres: les collim en el moment adequat en el nostre entorn seguint normes estrictes de respecte de la natura: tallem la part de la planta que necessitem (flor, fulla) i només un 50-60% de la població en un lloc determinat.  Per exemple Hipèric , Àrnica…

A l’hort tenim cultivades plantes (lavanda, Timó, Calèndula, Menta, Camamilla, Romaní, Tarongina….) en cultiu combinat sense pesticides ni abonaments químics.

ASSECAT

la majoria de plantes cal assecar-les abans de processar-les. Algunes, collides en branques, lligades amb un cordill les pengem al celler el temps necessari.

Les fulles i les flors les posem en superfícies preparades amb paper o amb tela metàl•lica per deixar passar l’aire i les deixem el temps necessari a la fosca. Un cop seques les guardem en pots de vidre o sacs fins al moment de processar-les.

OLEAT

 Els oleats : maceració en oli (oli d’oliva, d’ametlles dolces…) de la planta segons les receptes a sol i serena (ha de sofrir les variacions de llum i de temperatura del dia i de la nit) o a una temperatura donada i posterior filtratge i conservació a resguard de la llum.

TINTURA

maceració en alcohol de la planta el temps necessari a la fosca i després es filtra i es guarda en ampolles fosques a resguard de la llum  ( menta, lavanda, llaurer, romaní…)

DESTIL·LAT

Destil•lació: en alambí de coure per recollir l’oli essencial i l’hidrolat (lavanda, romaní, camamilla…)

LES FÓRMULES

Hem recuperat receptes antigues de cremes, “de pocions” que s’utilitzaven a Andorra i a altres cultures i les hem adaptat a l’actualitat aprofitant els avantatges que tenim per accedir a productes llunyans amb moltes propietats com és la mantega de karité que substitueix en moltes receptes el greix animal que es feia servir abans.

També hem incorporat alguns productes com el “NIU DEL DESCANS” per poder gaudir dels beneficis dels productes naturals per a la relaxació i el condicionament de la pell al mateix temps.

Seguim investigant i preparant noves fórmules per respondre a les necessitats d’avui sense deixar de banda els nostres principis de respecte al medi i foment del producte natural. Esperem poder presentar-vos aviat nous productes per al benestar.

Despeses d'enviament a Andorra GRATUÏTES per compres superiors a 30€ Descartar