Les plantes que utilitzem

TARONGINA

Melissa officinalis.

La tarongina és una planta medicinal que s’utilitza per a combatre els problemes de nervis, d’estrès, d’ansietat, de nerviosisme i és capaç alleujar les migranyes. També posseeix propietats cicatritzants i és una solució excel·lent per a curar ferides superficials.

A Pocions de Lluna Nova destil·lem les fulles i les flors per obtenir aigua floral o hidrolat.

LAVANDA - ESPÍGOL

Lavandula angustifolia.

La lavanda és una planta que ha estat utilitzada durant més de 2.500 anys pels seus múltiples beneficis. L’oli essencial de lavanda funciona molt bé per a mitigar dolors musculars i articulars i per alleujar l’estrès.

A Pocions de Lluna Nova destil·lem les fulles i les flors per a obtenir oli essencial i hidrolat.

MENTA CARAMEL, MENTA DE FAVES

Mentha piperita.

La menta és una planta aromàtica que destaca pel seu aroma intens i s’utilitza per elaborar infusions, receptes culinàries i productes medicinals. Els seus beneficis són molts: calma els dolors musculars i és una solució natural contra els mals de cap i l’estrès.

A Pocions de Lluna Nova utilitzem les fulles de menta per a elaborar oleat, tintura i per a destil·lar.

CAMAMILLA

Chamomilla recutita.

La camamilla és una planta terapèutica que té propietats antiinflamatòries i cicatritzants. Es tracta d’un bon estimulador del metabolisme de la pell i el seu ús es recomana per a tractar i equilibrar les pells greixoses, la dermatitis o els èczemes. El seu relaxant aroma ens ajuda a conciliar el son i a alleujar l’estrès.

A Pocions de Lluna Nova utilitzem les flors cultivades a la matinada per a destil·lar i recollir oli essencial i hidrolat.

ARTEMISA

Artemisia vulgaris.

L’artemisa és una planta amb propietats medicinals antiinflamatòries i ens ajuda a equilibrar les nostres emocions i a alleujar l’estrès. Com a curiositat, s’explica la història de què els romans posaven unes fulles d’aquesta planta a les seves sandàlies per no cansar-se, aprofitant les seves propietats antiinflamatòries.

A Pocions de Lluna Nova recollim la planta en flor i elaborem oleat amb oli d’ametlles dolces.

ROMANÍ

Rosmarinus offinalis.

El romaní és una planta medicinal que s’utilitza sovint per pal·liar mals de cap, molèsties musculars i inclús per alleujar problemes d’artritis.

A Pocions de Lluna nova utilitzem les fulles de romaní per a destil·lar i recollir oli essencial i hidrolats i per elaborar tintures.

 

CALÈNDULA

Calendula officinalis.

La flor de la calèndula té propietats antiinflamatòries i cicatritzants. L’oleat de calèndula s’utilitza per a alleujar afeccions de la pell, així com inflamacions, ja que conté components amb capacitat regeneradora.

A Pocions de Lluna nova collim les flors de calèndula que hem cultivat i elaborem oleat.

ÀRNICA

Arnica Montana.

L’àrnica té propietats beneficioses per a la pell, ja que suavitza i hidrata, a més de ser un bon aliat per a regenerar la pell danyada per contusions.

A Pocions de Lluna Nova collim flors silvestres i cultivem i elaborem oleat.

 

ROSA

Rosa centifolia.

La rosa centifolia s’ha utilitzat molt per la cura de la pell, ja que té propietats astringents, antibacterianes, antisèptiques i antiinflamatòries. Està indicada per a tractar problemes cutanis com els èczemes i actua per a lluitar contra l’envelliment perquè suavitza les arrugues.

A Pocions de Lluna Nova separem els pètals de rosa del cultiu, els deixem assecar i elaborem oleat en oli verge d’ametlles dolces. A més, seleccionem pètals secs per a incorporar-los a alguns dels nostres productes.

 

 

HERBA DE SAN JOAN, PERICÓ, HERBA FORADADA…

Hypericum perforatum.

L’herba de Sant Joan posseeix diverses propietats medicinals per a la pell, ja que actua com a cicatritzant i antiinflamatori.

A Pocions de Lluna Nova elaborem oleat d’herba de Sant Joan fresca.

 

Despeses d'enviament a Andorra GRATUÏTES per compres superiors a 20€ Descartar