Garanties ecològiques

POCIONS DE LLUNA NOVA treballa amb mètodes ecològics en els cultius, no tenim segells de cap empresa privada que qualifiqui el nostre treball com a tal però podem assegurar-vos que cultivem sense cap additiu (ni pesticida ni abonament artificial). Seguim les Directius OMS sobre les bones pratiques agrícoles i les bones pratiques de recolecció relatives a les plantes medicinals i ens adherim al “Estándar Internacional para la Recolección Silvestre Sostenible de Plantas Medicinales y Aromáticas (ISSC-MAP ). Els productes no produïts per POCIONS DE LLUNA NOVA són de la màxima qualitat i completament traçables.

POCIONS DE LLUNA NOVA Aplica les bones practiques de fabricació de cosmètics ISO 22716:2007 i la Normativa europea 1223/2009 Resolució 195308/2016 del Ministeri de Salut

POCIONS DE LLUNA NOVA no es responsabilitza de la utilització indeguda dels productes. Els productes s’utilitzaran com s’indica en l’envàs o en la pàgina web i tota utilització diferent es responsabilitat del usuari.

Les fórmules dels nostres productes són molt precises i sempre les mateixes peró degut al factor artesanal i a la variabilitat del vegetal podem observar una lleugera variació en el color dels productes entre diferents lots.

Despeses d'enviament a Andorra GRATUÏTES per compres superiors a 20€ Descartar