Condicions d’ús

Condicions generals

CONDICIONS D’US

Les Condicions que es detallen a continuació s’apliquen a la venda de tots els productes de Pocions de lluna nova a professionals, empreses, consumidors, usuaris o qualsevol altre destinatari final. Abans de procedir a la compra de qualsevol producte és obligatori llegir i consentir les condicions enumerades, ja que en procedir a la compra es pressuposa l’acceptació de les mateixes.

Els preus en vigor són els indicats en la pàgin web. Cosmètics naturals Bony de la Coma és reserva el dret de canviar-los sense preavis.

Sempre prevaldrà però el preu indicat al moment de fer la compra.

Al mateix temps que li enviem el paquet, li enviarem per correu electrònic la factura.

FORMES DE PAGAMENT

Podrà efectuar el pagament mitjançant: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD

ANUL·LACIÓ/ DEVOLUCIÓ DE COMANDES

Pot anul·lar la comanda  eliminant els productes de la cistella en qualsevol moment abans de confirmar la compra Si  la comanda ha estat confirmada, posis en contacte amb nosaltres. Si el paquet no ha estat enviat ens posarem d’acord sobre la solució. Si ja ha estat enviat, els gastos d’enviament i de devolució correrán a compte seu i procedirem al reemborsament un cop verificat el bon estat dels productes.

En cas de producte erròni o en mal estat, posis en contacte amb nosaltres i procedirem al reembols o l’enviament d’un producte correcte sense gastos suplementaris.

La devolució d’un producte sense causa d’error imputable a Cosmètics naturals Bony de la Coma es possible si el producte està en bones condicions i en l’embalatge d’origen. Un cop verificada la seva integritat procedirem al reembolsament del producte. Les despeses d’enviament són a carrec del client.

Despeses d'enviament a Andorra GRATUÏTES per compres superiors a 20€ Descartar