Avís Legal

INFORMACIÓ GENERAL POCIONS DE LLUNA NOVA
Pocions de lluna nova es la marca de l’empresa Cosmètics naturals Bony de la coma
amb NRT F 021192N i registrada en REGISTRE DE COMERÇ I INDÚSTRIA amb el número 926039 R
i les activitats :
24.52.00 FABRICACIÓ DE PERFUMS Y PRODUCTES DE BELLESA I HIGIENE
52.33.00 COMERÇ AL DETALL DE COSMETICS I ARTICLES DE TOCADOR

Domicili comercial:
Ctra de la Gonarda 27
L’Aldosa
AD400 La Massana
ANDORRA

e-mail: mcb@andorra.ad
web: www.pocionsdellunanova.com

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I COMUNICACIONS COMERCIALS

Cosmètics naturals Bony de la Coma cumpleix amb la normativa relativa a la protecció de dades personals vigent, establerta en la llei 15/2003, del 18 de desembre de 2003 de Protecció de dades de carácter personal del Principat d’Andorra.

Les dades personals que es facilítin voluntariament, serán incorporades en un fitxer amb titol CLIENTS, titularidad de Cosmètics naturals Bony de la Coma i gestionat per Cosmètics naturals Bony de la Coma amb la finalitat de respondre a las preguntes plantejades i complir amb els serveis subscrits, així com per informar-los de novetats de productes, o promocions.

La rectificació ó cancelació de les seves dades personales en el fitxer indicat, es pot fer envian un email a: mcb@andorra.ad o envian una carta a l’adreça més amunt senyalada especifican nom, cognoms, adreça i telèfon . Cosmètics naturals Bony de la Coma informa i garanteix al usuari que les seves dades personals no serán cedides en cap cas a terceres companyies sense comptar amb el seu consentiment expres, previ, informat, i inequívoc.

Les dades personals únicament seràn cedides a l’empresa que efectua el transport de la mercaderia adquirida pel client.

No accepti un paquet si la caixa està en mal estat. Indiqui-ho a l’albarà i retorni’l al missatger. Tan aviat com ens ho notifiquin li enviarem els productes adquirits en un nou paquet.

L’usuari només està autoritzat a visualitzar el material i contingut d’aquesta pàgina tal com es presenta i a descarregar una còpia del material per al seu ús personal i privat, mai amb propòsits comercials.

La reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització d’aquests continguts, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part de Cosmètics naturals Bony de la Coma. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part de Cosmètics naturals Bony de la Coma serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Amb els límits establerts per la llei, Cosmètics naturals Bony de la Coma. no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca d’actualització i precisió de les dades o informacions contingudes al seu web.

JURISDICCIÓ COMPETENT I LLEI D’APLICACIÓ

Els tribunals andorrans són els únics competents per motiu de qualsevol litigi relatiu a l’ús i / o contingut de la present pàgina web, la qual està regida per la llei andorrana.

Despeses d'enviament a Andorra GRATUÏTES per compres superiors a 20€ Descartar